餐厅: Morokok (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-09-26 393 浏览
Morokok真系装修得好靓 我第一下入面 唔小心哗左一声😂粉粉地 好有少女心座位又阔 坐得好舒服😌🌟 野菌巴马火腿黑松露薄饼 🌟本身巴马火腿味道唔系好浓 主要系食个texture配黑松露好夹 一个淡味一个浓味唔会互相抢左两者出色嘅地方薄饼好脆 成个薄饼好吸引可能下次会食其他味😳🌟 蛋包泰式炒金边粉伴大虎虾 🌟金边粉炒到好入味 蛋好薄 成个感觉系炒饭咁 有啲蛋喺入面🤣虎虾真系好大只 又弹牙😋🌟 泰式小食拼盘 🌟全部都脆卜卜 好香口😋🌟 香煎带子野菌忌廉汁蝴蝶粉 🌟带子比想像中大粒 忌廉汁好香 好creamy配少少菇令成个蝴蝶粉好平衡😉整体好完美menu有好多选择 想食泰菜/cafe野食都冇难道😚每道菜都好出色环境又靓 打卡都唔错💜🤑 野菌巴马火腿黑松露薄饼 $158🤑 蛋包泰式炒金边粉伴大虎虾 $138🤑 泰式小食拼盘 $128🤑 香煎带子野菌忌廉汁蝴蝶粉 $158
Morokok真系装修得好靓

配黑松露好夹 一个淡味一个浓味
唔会互相抢左两者出色嘅地方
薄饼好脆 成个薄饼好吸引
可能下次会食其他味😳
野菌巴马火腿黑松露薄饼 / 蛋包泰式炒金边粉伴大虎虾 / 香煎带子野菌忌廉汁蝴蝶粉
🌟 蛋包泰式炒金边粉伴大虎虾 🌟
金边粉炒到好入味 蛋好薄