平时经过登打士街见到大大只字,一Search原来系海鲜放题,早排出粮就有机会食,海鲜放题啲海鲜仲要比想像中好~以「海鲜火锅放题」为主导嘅阿爷八鲜锅,活海鲜选择几多,而且材料都靓过一般放题任食[环境]环境几企理,有卡位等等,好光猛而且张枱够大~叫多啲嘢食都唔怕逼呢度都系先食咗鸡煲先,我哋两个人食,相信嚟食海鲜放题都系为咗海鲜㗎啦...呢度抵得谂系见2个人,鸡煲细煲上畀你唔够再添,而且食落好嫩味道亦都唔会太浓。仲有感觉几润嘅炖汤[直入主题]时令鱼腩刺身拼盘首先嚟咗时令鱼腩刺身拼盘,切得好靓、好平均~食落都好鲜嫩,作为头盘几加分~海鲜拼盘部分样样都好高质﹗龙虾系超甜﹗另外原只扇贝、大海虾都好新鲜~[任食海鲜有咩拣]最多人关心嘅任食海鲜选择,佢呢度嘅选择都一定有咁上下,好似新鲜饱鱼上碟嘅时候仲郁郁下超级新鲜⭕,食落弹牙爽口又够鲜﹗⭐苏格兰蛏子王皇 小编Encore咗劲多次😍又爽又鲜甜,又大只厚肉其次仲有花甲、大海虾、、深班片同龙趸头腩等等全部都好高质~打边炉嘅配料大部分都系本地货,手切安格斯全部任食~仲有手打黑松露墨鱼滑、蟹籽虾滑等等,可以拣嘅款式真系好多﹗
[环境]

带子

[任食海鲜有咩拣]
海鲜拼盘

苏格兰蛏子皇

其次仲有花甲、大海虾、、深班片同龙趸头腩等等全部都好高质~
龙虾
极鲜饱鱼