2023-06-02 66 浏览
✨今次想同大家介绍一间,早排食完觉得好抵食同埋好丰富嘅火锅任食。🐠呢间餐厅主打活海鲜火锅,舖头装修设计阔落,坐得好舒服。👍🏻食材嘅质素全部都好高质好新鲜,🤪价钱已海鲜来讲都真系几抵食,嘢食嘅种类亦都好多。💕真系超级适合一大班人过嚟打边炉。.🐷 2.5 小时海鲜火锅放题 $368.🐔一开始首先会上咗一个鸡煲同埋炖汤先,有三个味可以选择,🙌🏻鸡煲今次我哋就试咗原味。🤪味道好够味好香口。🍲炖汤嘅味道好清甜,唔会觉得好油腻或者有味精。.🐷龙虾海鲜拼盘 👅9/10 🥰呢个上台真系好震撼,有超级多唔同种类嘅海鲜。🦞有龙虾、扇贝、鲍鱼、蟹同埋超级超级大只嘅虾。✨鲍鱼上碟嘅时候明显见到仲郁紧超级新鲜。🦀蟹亦都超级多膏,全部海鲜嘅味道都非常之好,😋尤其是最钟意龙虾同埋海虾,肉质非常之紧实弹牙。.😛火锅放题可以选择嘅嘢食亦都非常之多,🐠海鲜方面我哋特别钟意蛏子王同埋鲍鱼。🐮安格斯牛肉嘅质素亦都好好,💕牛肉脂肪嘅比例唔算好高但系肉质唔会鞋,🤣一啲都唔觉得肥腻可以食多几碟!👍🏻另外我哋都好钟意佢哋嘅招牌手打蟹子虾滑。.📍 阿爷八鲜锅 (旺角)旺角登打士街43H号登打士广场3楼.

🐷 2.5 小时海鲜火锅放题 $368
🐷龙虾海鲜拼盘 👅9/10

📍 阿爷八鲜锅 (旺角)
旺角登打士街43H号登打士广场3楼