2022-01-25 44 浏览
咁啱同男朋友去开铜锣湾睇衫,所以就谂住喺埋铜锣湾食埋晏昼😋😋。男朋友难得提议不如去食日本🇯🇵嘢,咁我哋即刻揾吓边到有日本嘢食,然后就比我哋揾到呢一间。🥳🥳------------------------------本身谂住饮白桃梳打,但我就唔好彩,咁啱卖晒,就唯有饮苹果梳打。🤧🤧但苹果梳打都好好饮,好重苹果🍎🍎味。海之幸丼$298个丼饭摆盘好靓,而且刺身嘅份量一啲都唔孤寒,有好多三文鱼子,超正😋😋。而只虾亦都好弹牙好大只🥰🥰。海胆亦都好鲜甜😍😍!炙之海鲜丼$268烧过嘅海鲜同冇烧过嘅又唔同风味🥰🥰!食普通海鲜丼饭食厌咗嘅话,可以试吓食呢个😚😚!------------------------------对于好耐冇去过日本,又好挂住日本嘅你哋,可以去试吓食呢一间装修得好靓嘅日本餐厅😚😚😚!

海之幸丼$298

炙之海鲜丼$268