2019-10-09 213 浏览
朋友住黄埔,话说佢屋企附近开左间韩式海鲜火锅专门店,主打多层海鲜塔😝而且最正既系佢有半自助餐,除左可以自选海鲜塔外,仲可以任食多款韩式料理,包括炸鸡、酱油虾、海鲜泡菜煎饼、鱼糕串及韩式炒年糕等等最钟意食佢呢个炸鸡,外脆内软😋由于系即炸,所以一出炉会响钟先,咁啲人就可以出去排队攞啦!另外甜品同饮品都系任食任饮,岩晒我呢啲有选择恐惧症既人😂咩都可以食啲咩我地今次拣咗十重海鲜塔😌先嚟有泡菜煎饼,即叫即煎,上枱时仲系热辣辣,咬落入面劲多泡菜,正食完前菜就戏肉啦😽每一层都放左唔同既食物,而且佢包含既海鲜非常多😌有龙趸指天翅、龙虾、鲍鱼、海虾、象拔蚌、元贝、肥牛等!全部即蒸,鲜味十足😎我地食得好满足!后记:其实餐厅另外仲有韩服可以试穿,如果有兴趣既,可以玩埋!

我地今次拣咗十重海鲜塔😌

后记:
其实餐厅另外仲有韩服可以试穿,如果有兴趣既,可以玩埋!