2024-02-06 223 浏览
今次点 150min 龙虾任食吃到饱,仲要每位都系$598, 款式多不能尽录!套餐中的海鲜种类繁多,品质也非常出色。M5和牛色泽鲜红,油花分布均匀,软嫩中带有少许咬感。😋大鲍鱼口感独特,肉质鲜美,鲍鱼同肉蟹都系啖啖肉,仲有好多膏,超级满足。沙白的肉质爽口,味道清甜; 虎虾都好新鲜,肉质够爽弹。佢哋主打嘅系 点心,我尤其钟情❤️烧卖+虾饺+小笼包。,虽然卖相一般般 ,但食起上嚟 绝对唔失色! 龙虾估唔到充满海水味,也带来了浓郁的龙虾味和鲜嫩的肉质,令人回味无穷。龙虾可以完全唔洗加酱料,食番海鲜嘅原汁原味。呢度有好多套餐拣,时令海鲜每日唔同,有龙虾有蟹真系好抵食!PS. 服务员非常友好和专业,他们逐一介绍了每一道菜的特色和烹饪方式。他们还特别提醒我们有几款海鲜不需要加酱油,因为它们本身的海水味道已经很重了。
M5和牛色泽鲜红,油花分布均匀,软嫩中带有少许咬感。😋