2021-07-07 285 浏览
今次系我第一次食泰夯虾,由于网上订位有折,所以我一早订咗位,本来系两位但临时有位朋友加入,去到嘅时候佢都好好帮我加返三位。一入到去其实成个场个气氛都好好,环境够晒光猛望落去又好舒服,当攞枱嘅时候门口位员工已经好细心地安排我哋坐卡位,因为佢话坐近缸边啲位会有机会俾啲虾弹湿,呢度已经加分👍👍坐低之后,个staff好有耐性咁详细解释成个食饭流程,之后就出去攞嘢食。食物款式都好多㗎,咁见放题梗系乜都试吓㗎啦,其实嚟到都系主要食烧虾,其他小食都预咗一般的,但都会抱住一试嘅心态去食吓。攞完嘢食之后,啲员工会好细心咁帮你剪咗啲虾脚,佢哋话咁样烧就会方便啲。梗系等哈嘅时候就梗系识吓啲小食㗎啦,原来佢啲小食都好高质㗎😍可能真系泰国人主理,而佢最特色嘅就系有自制船面,哗佢个汤呢同出边60几蚊一碗个啲系一模一样㗎😍😍咁佢啲虾呢全部都好新鲜嘅,每一只都爆膏呀,鲜甜美味, 上网book位仲会送埋鲍鱼添👍👍咁除咗食虾之外梗系会食埋其他肉啦,佢净系鸡翼呀都成六款味啊,而且每一款都好入味,尤其是佢𠮶只川味鸡翼,又麻又香简直系encore之选。最值得一赞嘅就系佢有个叫Abbie嘅员工,服务又好又有礼貌,见我哋唔系好识剪

最值得一赞嘅就系佢有个叫Abbie嘅员工,服务又好又有礼貌,见我哋唔系好识剪啲虾脚会主动嚟帮我地剪,令我哋有宾至如归嘅感觉,就系因为佢我会再嚟呢一间餐厅食饭,希望你哋会睇到可以表扬佢一下😊😊
2021-07-06
  • 大头虾,鸡翼,船面