2022-04-25 8223 浏览
家嫂唔系第一次食,但今次系第一次食晚餐,食3粒钟,之前喺另一间分店食午餐就比较赶时间。以为啱啱放宽晚市会好多人m但系即日晏昼打去都book到夜晚嘅枱,而且留咗张八人嘅大圆枱,有好多位放野食,非常唔错。都系平时咁,首先有刺身,有晒干冰气派非常。Quality就正常啦,唔算特别好,三文鱼味道比较淡。小食今日就冇醉虾,有酸姜皮蛋同红糖糍粑都只有3件,明明我哋有四个人。但红糖糍粑好好食,我哋本来想要当甜品咁最后再叫,未够9pm叫佢已经冇晒,如果想要encore嘅人应该要早啲嗌。鸡丝粉皮我冇试,但朋友话唔错。另外仲有炸三文鱼、 翡翠蚌沙律、清酒蚬。鸡煲其实我哋唔系点样食,我哋同咗个staff讲可唔可以畀少啲鸡,我哋系咁以试下,唔想浪费食物。我觉得要赞一下佢嘅服务,佢系有一个职员专系负责你个台,然后我地 张台个staff非常之有礼貌同helpful!跟住戏肉打边炉喇,打电话book时佢同我哋讲有得免费升级一个蜜瓜花胶汤底,啲花胶食过系冇咩味嘅,入面仲有啲蜜瓜、桂圆、红萝卜等等, 所以汤底主要系靠另外呢啲桂圆肉提味,但随住你落好多海鲜佢个汤底就变得鲜甜。呢到打边炉收$368再加一嘅价格就当然系因为佢

呢到打边炉收$368再加一嘅价格就当然系因为佢有海鲜任食啦,追加鲍鱼系回本之作!鲍鱼系新鲜嘅,鱼肉应该系沙巴龙趸,厚切嘅,肉质都唔错,唔似雪藏嘅感觉。另外值得一大赞嘅啲虾,本来我哋都唔系好想剥壳唔想食虾,但佢啲虾quality 好好,一定唔系雪藏𠮶d. 蟹就都有啲膏嘅,但系要剥壳太麻烦我哋都冇乜点食。另外仲有啲蚬同沙白就唔ok, 沙白有几只系非常多沙同有阵臭味!但唔系只只都系咁。

Overall都保持水准,愿意畀多少少钱食放题食好少少大吃一餐嘅话,佢系一个好选择。 同埋佢七点半后就会有红白酒车仔推出嚟,都系任添嘅,同朋友都饮返一杯都唔错!
2022-04-24