2020-12-11
想同屋企人揾个宁静嘅环境食餐好d嘅晚餐,呢日就打左去Give me 5 book左个半自助晚餐。当晚book左夜晚6点,我哋第一枱到。员工都好有礼貌咁提醒我哋随时可以出去拎嘢食同要戴左口罩先出得去。晚餐每位$328加1,包一个主菜同任食烧海鲜串烧和牛冷盘甜品等等。未上main course之前,烧海鲜仲准备紧,冷盘就全部都拎得。因为饮品全部都系雪柜入面雪住,我妈咪想饮一啲热饮,侍应都可以即冲比我哋。-🍴牛扒5成熟,两边煎香肉汁锁死,肉质嫩滑刚刚好。-🍴斧头扒煎得略老,食落比较韧。份量极大,食咗半件已经开始饱。-其他烧烤食物亦非常唔错,烧鲍鱼烧得一啲都唔韧,软腍爽口,烧生蚝鲜味肥美。其他海鲜如大蚬带子青口等等,烧得非常香口,但又唔会太干,依然Juicy。-职员都非常有礼貌,排队拎烧海鲜时职员每次都夹大大碟比人,一啲都唔小家🤣当我哋想拎和牛但又未烧好时,佢哋都会送过去我哋张枱度唔洗我地排队,非常好
🍴牛扒5成熟,两边煎香肉汁锁死,肉质嫩滑刚刚好。