2021-02-11 58 浏览
年三十朝早都要上堂,放学之后赶住返屋企准备团年饭,所以要食个quick lunch🏃🏻‍♀️食快餐就最快,所以上网揾吓边间近我又好食,见到呢间 @burgermanhk 系香港top 10 burger,咁就一于食好啲,嗌个靓包试下!🤑🍔 招牌芝士汉堡 $65原本想食丹麦蓝芝士汉堡,不过卖晒🥲 咁就简简单单食个原汁原味嘅汉堡包啦,更加试到餐厅嘅基本功!皮烘得好脆,牛肉劲juicy好厚身,牛味好出,而且一边咬一边滴汁🤤 芝士片都系浓味👍🏻 个包都叠得几高,难啲一啖食晒所有料😂套餐 +$20 有小食同饮品🥗 田园沙律就黎牛年🐮,咁就食下草啦🤣 份量都几多,菜好新鲜,食到chop chop声😂 配埋我至爱嘅麻酱同埋车厘茄,呢个沙律又健康有好食😋🥤 罐装汽水我要左+C柠檬🍋 酸酸甜甜,好正!餐厅几贴心,提供埋即弃手套,唔洗食到好狼狈👍🏻 Staff又几nice~ 食完之后饱肚之余又唔觉得滞😆💰$85

🍔 招牌芝士汉堡 $65

套餐 +$20 有小食同饮品

🥗 田园沙律

🥤 罐装汽水
我要左+C柠檬🍋 酸酸甜甜,好正!

💰$85