2022-01-03 38 浏览
位于屯门嘅良心小店,今次初访嗌左唔同item都几高质 8安士美国Prime牛肉汉堡见到块牛肉就心心眼,大块得黎唔怕会太干,medium rare保持到肉既油香!生菜芝士蕃茄基本配搭,老公另加炒洋葱口感更加丰富,但最惊喜嘅系招牌特制酱,同全部配料都好夹又唔会盖左肉味,好食飞驒和牛汉堡呢个汉堡嘅patty明显细块d,但话到明系和牛,咬落去超级多肉汁,虽然腍身但肉味好够!呢一款default左用蜜糖芥末酱,虽然可以免费转酱汁但唔建议,因为已经好夹好好味汉堡跟餐小食拣左芝士波同洋葱圈,份量多亦炸得好香,但最满意另叫既炸芝士磨菇鸡翼($78/5pcs),中翼入面酿左芝士蘑菇鸡肉,每一啖都好香口,我食左4只😂成餐我地唯一挑剔既系我地钟意个包脆口d,不过整体质素都好高~熟屯门路既话唔会太难揾,不妨去支持下高质黄店!
位于屯门嘅良心小店,今次初访嗌左唔同item都几高质

8安士美国Prime牛肉汉堡

8安士美国Prime牛肉汉堡