2022-08-04 36 浏览
返左成日工好攰💤今日系附近食小小野好啦🥺去左 @lacasaburgerhk 食返个意粉🍝餐同汉堡🍔餐先😋😋Classic Beef & Cheddar经典牛肉芝士汉堡汉堡包非常松软👍🏻👍🏻芝士味香浓 😍😍😍如果超钟意食#芝士 既朋友必定嚟一试😍😍牛肉肉质弹牙,咬落去淡淡肉汁💯💯蔬菜🥬亦非常新鲜🤩🤩Chicken Karaage日式炸鸡🍗外脆内软🐔🐔而且全部即时炸嫁!咬一半 里面既肉汁已经流紧出嚟啦😋😋Truffle Mushroom Spaghetti 杂菌黑松露意粉好重黑松露👍🏻👍🏻汁好多👍🏻👍🏻每一淡都有汁意粉🍝面质有弹性,整体上非常美味💯Fries with Truffle Mayo特色薯条配黑松露蛋黄酱🍟完美既配搭😍我系极之钟意食薯条🍟配上黑松露蛋黄酱简直正呀👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻我既评分(5⭐️为满分)环境:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务态度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️推荐:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️La Casa Burger & Pasta (文咸东街) (上环)📍上环文咸东街2号地舖
返左成日工好攰💤
今日系附近食小小野好啦🥺

Classic Beef & Cheddar
经典牛肉芝士汉堡
牛肉肉质弹牙,咬落去淡淡肉汁💯💯蔬菜🥬亦非常新鲜🤩🤩

Chicken Karaage
日式炸鸡🍗

Truffle Mushroom Spaghetti
杂菌黑松露意粉
好重黑松露👍🏻👍🏻汁好多👍🏻👍🏻每一淡都有汁
意粉🍝面质有弹性,整体上非常美味💯

Fries with Truffle Mayo
特色薯条配黑松露蛋黄酱🍟

我既评分(5⭐️为满分)
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️