2022-05-07
🍔高质汉堡 x 肉丸意粉🍝推介指数 ❤️❤️❤️❤️❣️晚夜堂食解禁,唔知大家有冇报复式狂食?第一餐食咗咩呢?我就相约中环朋友去上环食汉堡🥳邻近中远大厦,店舖黄色墙色好抢眼,店内装潢感觉casual,主打汉堡及意粉。人均约一百蚊就有主食、小食同饮品,份量足够又好味~推介❣️🧀经典牛肉芝士 HKD72 - 新鲜热焫打开包装都闻到香喷喷,面包松软、厚厚牛肉汉堡牛味浓郁又juicy,配埋车打芝士更滋味~🍝意式肉丸意粉 HKD72 - 外观比较普通,食落肉丸味道浓厚,意粉挂满香草汁,有惊喜㖞😋🆙 升级套餐 - 小食 & 饮品+HKD26@🍟特式薯角 - 点选黑松露蛋黄酱薯角,酱汁大方够哂份量,薯角炸脆啲更好~ (我真系好钟意热气嘢😂😂🐥日式炸鸡 - 4件炸鸡外脆内嫩🥤汽水 - 罐装汽水够冻且选择唔少🌟半自助式,点选食物之后返埋位,店员会送餐啦~店员态度有礼☺️.··🚪 La Casa Burger & Pasta 🪑上环文咸东街2号地舖
推介指数 ❤️❤️❤️❤️❣️
🆙 升级套餐 - 小食 & 饮品+HKD26@