2019-09-17 59 浏览
放工去左荃湾呢间食火锅放题,由于老婆系牛蟹精,所以叫左个冬阴功毛蟹汤底,真系有只毛蟹架!落足料!208就有任食美国谷饲牛、鸡猪羊任食,性价比高。叫完火锅后,我就急不及待,9秒9飞去炸物!个人认为呢度最特色一定系炸物,因为系要自己去炸!可以炸嘅食物种类唔少,净系虾都已经够正!我老婆最爱炸秋葵,但技术系落多d孜然粉,味道会更香!我本身系牛魔王!呢度牛嘅款色都有好多种,平时打边炉嘅牛肉好多时肥肉太多又太韧,但呢度d肉好高质,啖啖肉又唔肥,有牛味,而且系爽口,完全唔系脂肪嘅腻,又唔会韧,口感一流。除此之外,饮品任饮,我地叫埋啤酒梅酒都系加$60,Asahi任饮,仲要系生啤,我叫左3round,咩都抵返!雪糕仲要有haagen dizz,movepick 及 dreyer可以选择,真系好抵下!本身好想食Movenpick,但佢个日得vanilla冇朱古力味,所以拣返Dreyer特浓朱古力,意外地好食!价钱合理,有得炸有得打边炉,有甜品有酒饮,荃湾少有啦!

208就有任食美国谷饲牛、鸡猪羊任食,性价比高。