想揾个地方同屋企人或朋友聚餐/庆祝节日 不妨考虑呢间位于湾仔既上等火锅店😚 虽然定价唔平 但食物环境各样嘢确实对得住个价!🌟_{海鲜龙虾锅 $168 🦞}今次黎就试左呢个海鲜龙虾锅 只需$168位 就包大大只龙虾&鲍鱼&蚬 同埋北海道3.6牛乳/酸辣汤底😻海鲜份量唔单止慷慨 仲要款款都意想不到地新鲜!龙虾肉质紧致弹牙 蚬肉肥美鲜甜 鲍鱼弹牙唔韧 👍🏼小编拣既牛乳汤底同样冇得弹 整锅汤充满乳香 更显食材既鲜甜!入面仲加入枸子 桃胶 红枣 感觉特别养生🥰_{特级和牛拼盘 $368 🥩}打边炉点少得牛肉?😈拼盘包括A5和牛 本地手切牛 同安格斯牛柳粒~ 一次过满足晒三个愿望!和牛口感软嫩 充满油脂香 而本地手切牛则带点咀劲 肉味香浓 各有各特色😚_另外既配料都非常之唔错 尤其推介:👉🏼清酒黑豚肉 ($188):黑豚肉肉质软嫩就不在话下 呢个既特别之处在于佢浸过清酒 所以食落有好明显既清酒香 非常特别!😻👉🏼饺子拼盘 ($88):拼盘包括有云吞 水饺 韭菜饺 菜肉饺~ 每款都好足料 馅料新鲜饱满 饺子皮亦厚薄适中 非常滑溜👍🏼👉🏼炸响铃 ($48):又一
{海鲜龙虾锅 $168 🦞}
{特级和牛拼盘 $368 🥩}

打边炉点少得牛肉?😈
另外既配料都非常之唔错 尤其推介:

👉🏼炸响铃 ($48):又一打边炉不可缺少既配料!呢个响铃口感酥脆 充满油香 唔错唔错😚
_
呢度唔单止食物高质兼大份 (最后仲有甜品送!真系饱到捧住个肚走🤰🏻) 服务态度仲非常之好 环境亦好舒服 (最神奇既地方系打完边炉 个身完全冇味!证明通风&抽烟做得好好👍🏼)
值得一试喔!
啱晒同一班朋友/屋企人一齐一边打边炉一边饮啦😻