2022-04-01 39 浏览
以肉浦团作为店名真系非常盏鬼🤣🤣分别有4个级别既火锅放题可以选择:肉、浦、团、盛,当中以盛价钱最贵,当然食物选择亦最多同质素最高!我地拣左《团》,有19款肉类同海鲜选择!🤤🤤价钱系$198一位,非常抵食☺️汤底有7款,药膳醉鸡汤、清酒面豉蚬汤比较少见😳坐底无耐就会上一碟好靓既牛肉,有唔同既部位,送上枱果下真系好有惊喜🤩出晒烟雾好岩打卡🤪餐厅好有贴心,第一碟肉会放张小木牌以识别唔同既部位,咁就算想encore都知到边碟系咩名👍🏻👍🏻推介美国安格斯牛板腱、薄切封门柳,食落软淋好有牛味🤤,唔会有太多脂肪,食完唔会太有罪恶感🤪自助吧有多款火锅配料、熟食和饮品。火锅配料有各款丸类、松叶蟹棒、台湾肠、牛柏叶、猪皮、木耳、菇类、虫草花、新鲜蔬菜、面类等等。虫草花、羽衣甘蓝、翡翠苗呢D平时比较少食既贵价蔬菜梗系要食返多D啦🤣🤣饮品区除左汽水、啤酒、韩国饮品、人气梳打OOHA,仲有樽仔落神花茶,消滞之选👍🏻啱晒我口味!😚食到最后会送上每两件甜品!呢只雪糕卷真系好好味😍

汤底有7款,药膳醉鸡汤、清酒面豉蚬汤比较少见😳

自助吧有多款火锅配料、熟食和饮品。

食到最后会送上每两件甜品!呢只雪糕卷真系好好味😍