2024-05-10 247 浏览
今日同朋友食饭,大家都好肚饿想食丰富D,近近地揾左呢间尖沙咀打边炉放题,餐厅提供两个放题套餐,分别系A5帝王和牛海鲜同A4殿品和牛海鲜,我地拣咗A5帝王海鲜放题,每位($438 )任食120分钟😋坐低无耐就先送上三款头盘小食,包括有鬼马油炸鬼,口水汁麻辣拼盘同泰式串烧拼盘😄油炸鬼脆卜卜配虾胶,油份唔会过多,热辣辣系即刻整既,麻辣拼盘有牛舌,牛腱,皮蛋同鱼皮,口水汁好好食好惹味,泰式拼盘亦都有多款串烧头盘小食嚟讲,呢度真系整得唔错,相当有诚意👏🏻另外仲有蒜蓉辣椒卜卜蚬粉丝煲,份量好多,蚬肉冇沙,粉丝吸晒汤嘅精华,好入味🐚呢度既另一特色系一边炉会提供蒸气锅蒸海鲜,另一边炉用嚟打边炉,海鲜都好新鲜丰富,有海虾,墨鱼仔,九孔鲍 ,大船渡岩蚝 ,青口同贵妃蚌,用上鲣鱼昆布汤底去蒸海鲜,令海鲜味道更有层次🦐🦑🦪边炉我地拣咗寿喜烧,锅底已经有满满既蔬菜,呢个餐可以任食A5熊本黑桦牛,例如A5熊本黑桦和牛特上霜降小排,A5熊本黑桦和牛肩胛梅花,A5熊本黑桦和牛牛颈脊等等,我特别推介牛小排同埋牛颈脊,牛肉雪花分布均匀,食落牛味浓郁、肉质嫩滑🐮火锅配料有109种选择,我试咗墨鱼滑、午餐肉、紫菜响铃和芝心狮

火锅配料有109种选择,我试咗墨鱼滑、午餐肉、紫菜响铃和芝心狮子狗都好好食,配料质素属于高质,仲有好多款配料都好正,但真系已经好饱食唔到啦😂

餐厅提供饮品,雪糕都系任饮任食,如果唔想咁甜饮汽水,餐厅有多款自制冷泡茶👍🏻

总款餐厅无论小食,海鲜,汤底,牛肉,配料款式都好多选择。每款都新鲜好味,餐厅唔算好大,大家想食既话就最好早d book位😉
2024-05-02
午餐