2024-09-19
之前上网见到呢间火锅店几特别咁,装修好靓,落地玻璃,就同几个朋友嚟咗打边炉🍲我哋四个女仔,见到个四人餐有刺身,又有海鲜,好似几吸引就叫咗嚟试吓🤣ᴡʜᴀᴛ ᴅɪᴅ we ᴇᴀᴛ? 😋💖4人套餐💖 $1588✨汤底有6款汤底选择,我地拣咗「极浓虾锅」,值得一赞,虾味好浓🦐好足料✨ 是日刺身一笛鲷好新鲜,上碟个时,条鱼都仲郁紧🐟✨ 4人海鲜盘有虾、鲍鱼、贵妃蚌、蚬、脆肉鲩~鲍鱼大只爽弹,虾弹牙鲜嫩,贵妃蚌同蚬都好鲜甜😋✨ 手切特级牛🐮一上盘𠮶下觉得个牛牛摆设好可爱🤣食落入口鲜嫩👍🏻✨ 蟹肉饺、三宝丸✨ 蔬菜拼盘🍅🌽🥬✨ 饮品—椰子水🥥✨ 乌冬✨ 甜品 — 牛乳椰汁雪燕总括嚟讲,嘢食足料,刺身海鲜新鲜,食物不错之余,环境舒服又靓,啱晒想打边炉又想坐得舒舒服服嘅朋友👍🏻 #油麻地 #油麻地餐厅 #油麻地好去处 #油麻地美食 #香港餐厅推介 #香港探店 #hkfoodie #hkblogger #唐坊 #火锅 #打边炉 #私房菜 #中菜 #香港美食 #油麻地美食 #油麻地必食 #油麻地中餐 #弥敦道 #誉发广埸 #香港火锅 #旺角火锅
ᴡʜᴀᴛ ᴅɪᴅ we ᴇᴀᴛ? 😋
💖4人套餐💖 $1588
✨汤底
极浓虾锅
✨ 是日刺身一笛鲷
好新鲜,上碟个时,条鱼都仲郁紧🐟
是日刺身一笛鲷
✨ 4人海鲜盘
有虾、鲍鱼、贵妃蚌、蚬、脆肉鲩~
鲍鱼大只爽弹,虾弹牙鲜嫩,贵妃蚌同蚬都好鲜甜😋
4人海鲜盘
✨ 手切特级牛🐮