2022-10-19 32 浏览
三五知己食晚餐,揾个地方可以坐得耐啲,舒服,又可以食啲麻甩嘢, 于是揾间打边炉就最啱啦。 首先可以拣一个大大份嘅餐, 我哋拣咗椰青香茅青柠烤鱼煲, 条鱼劲大条,而且处理得几好,食落唔怕有骨, 非常香浓嘅椰青香茅味,加上青柠调一调味,酸酸哋,味道清新丰富另外牛肉方面好多选择,我哋钟意严选牛皮腱, 肥瘦均匀, 有足够嘅牛尾,牛胸爽就够晒特别,咬落爽口, 味度更浓非常欣赏虾滑同埋墨鱼滑, 真材实料,墨鱼滑入面仲有一粒粒嘅墨鱼肉咬得到, 冇悭料出面仲有蔬菜吧、甜品吧,大把选择乌梅绿茶、咸柑桔、蜂蜜菊花露, 够晒清热,饮品选择都好多, 当然想要汽水啤酒亦都有整体嚟讲,呢间尖沙咀嘅火锅店都几唔错,食物质素唔差,价钱亦都合理,地点就脚,唔错嘅选择

出面仲有蔬菜吧、甜品吧,大把选择

2022-10-18
  • 牛肉拼盘