2021-12-15 15 浏览
麻神麻辣火锅二人餐,最近做紧优惠🔊🔊,只需$888,就包齐晒以下👇🏻👇🏻所有嘅嘢啦,好丰富啊😍😍(鸳鸯汤底要额外+$70☺️☺️)🔸椒盐豆腐粒炸到金黄色,全部都沾满椒盐,香脆可口😙😙🔸鸳鸯锅底(招牌麻神麻辣锅 & 响螺花胶鸡锅)麻神麻辣锅,入面就有2件招牌果冻鸭血,好大件,好滑,每一个表面都有好多气孔,一啖气系食唔晒,要食好几啖,好满足🤩🤩响攞花胶鸡锅,入面有杞子,花胶,鸡脾,个汤底系煲到金黄色㗎,好鲜甜,好足料😘😘🔸 海鲜拼盘🦐🦐纽西兰蛏子皇,南非鲍鱼,番薯蚬,纽西兰刀贝好有鲜味,好鲜甜,我至爱😝😝🔸迷你牛肉盛 🥩🥩全部牛肉嘅油脂分布都好平均,而且肉质好新鲜,好肥美,啖啖肉,食到停唔到口😎😎🔸韭菜饺,鱼皮饺 拼 牛肉丸,猪肉丸🥟🥟饺子个皮薄馅靓,涨卜卜,好多汁😉😉手打丸好弹牙🔸翠绿时菜拼盘🥬🥬🥬妹娃菜,雪菜,唐生菜,大菇,蕃茄,南瓜好多选择,好新鲜,啱晒我😆😆🔸乌龙面面质好烟韧,煮耐咗都唔会好林,好好味😚😚🔸水果茶🥤🥤劲大杯,目测接近1.5L,啱晒打边炉饮,入面仲有好多水果,好新鲜,好鲜甜😋😋

(鸳鸯汤底要额外+$70☺️☺️)

🔸椒盐豆腐粒
炸到金黄色,全部都沾满椒盐,香脆可口😙😙

🔸鸳鸯锅底(招牌麻神麻辣锅 & 响螺花胶鸡锅)

🔸 海鲜拼盘🦐🦐
纽西兰蛏子皇,南非鲍鱼,番薯蚬,纽西兰刀贝
好有鲜味,好鲜甜,我至爱😝😝

🔸迷你牛肉盛 🥩🥩

🔸韭菜饺,鱼皮饺 拼 牛肉丸,猪肉丸🥟🥟
饺子个皮薄馅靓,涨卜卜,好多汁😉😉
手打丸好弹牙

🔸翠绿时菜拼盘🥬🥬🥬
妹娃菜,雪菜,唐生菜,大菇,蕃茄,南瓜
好多选择,好新鲜,啱晒我😆😆

🔸乌龙面
面质好烟韧,煮耐咗都唔会好林,好好味😚😚

🔸水果茶🥤🥤

2021-12-13