2021-10-11
最近想食炸鸡,系开饭网揾到一间有炸鸡同pizza放题,睇落好似唔错咁,就即刻系开饭book埋位去试吓。餐厅位于铜锣湾耀华街,喺铜锣湾时代广场行过去都好近,都好易揾。店里冷气够晒凉,好舒服,啱晒怕热嘅我,坐坐吓仲开始觉得冻添😂。这间炸鸡店系放题形式,限时90分钟。有炸鸡丶焗鸡丶Pizza、小食都可以任食,酒精/冇酒精饮品就要另外收费(做紧买一送一),无论大人/小朋友都啱食。小食方面,韩式辣味海哲(微辣)真系好好食,自己叫咗几round , 推介。呢度所有嘅炸鸡嘅皮都炸得好脆,肉质嫩滑,好鬼juicy 。唔钟意炸嘅亦可以选择焗鸡,肉质同样嫩滑juicy,有好多味道可以选择,有辣有唔辣,梗有一款啱大家,我试咗几款都已经饱咗,唯有下次再试埋其他几款啦。饮品都有唔少选择,我点咗菊花蜜特饮、蜜桃特饮,两杯饮品都大杯味道都唔错,特别系杯菊花蜜,好香嘅菊花味😍😍整体唔错呀,下次想食鸡都会再返嚟食。
整体唔错呀,下次想食鸡都会再返嚟食。