2019-03-29
朋友生日,约食烤肉放题,作为食肉兽既我当然拍手叫好啦!约咗8:30pm,见未齐人就划下叫餐纸先!同一般放题一样,分类点餐,除咗肉类,仲有刺身、自家制凉茶同是日甜品选择,种类都几多。因为有人迟到,所以叫咗刺身食住等。刺身非常新鲜,值得一提嘅系北寄贝非常鲜甜,食完要即刻再order!肉类方面,肉质鲜嫩多汁,质素好高,不知不觉就食咗好多,特别系牛舌,reorder 咗三次!仲有羊架、一口和牛、龙利柳同多春鱼都非常美味!估唔到仲有天妇罗,南瓜,番薯,唔会炸到好油腻,唔错唔错!甜品方面,有一口雪米糍(香芋头)、抹茶或芝麻味雪糕,同精选自家制甜品选择,问店员今日精选甜品有乜嘢,佢话一口芝士蛋糕,出于好奇我哋都叫咗试吓,估唔到都几好味,芝士味唔算太浓,所以唔会话好”溜”,size细细,就算已经食肉食到好饱,依然可以食得晒!二百几蚊一位真系非常抵食,对我哋呢班大食友嚟讲, 90分钟真系唔多够😂!
仲有羊架、一口和牛、龙利柳同多春鱼都非常美味!
估唔到仲有天妇罗,南瓜,番薯,唔会炸到好油腻,
唔错唔错!