2023-07-11
今日难得放假决定出嚟放纵一下,嚟到琼华中心食呢间冇限时吃到饱火锅放题:马祖无限时台湾养生涮涮锅汤底选择多箩箩,今次要咗鸳鸯汤底,身为爱茜一族嘅,我叫咗一个爆浆熔岩芫荽豆腐锅,另一个就叫我老婆最爱麻辣鸭血冻豆腐,芫茜锅芫荽味浓郁,爱芫茜一族不容错过,而麻辣鸭血锅都好有惊喜,鸭血份量多,有种浓浓嘅台湾味,记忆中好少喺其他舖头食到咁好食咁台味既鸭血锅👍🏻👍🏻一入到去就俾佢个饮品柜吸引咗,除咗平时嘅汽水之外,仲有佢自家制嘅饮品,诚意推荐佢𠮶黑糖冬瓜柠檬茶同爱文芒果茉莉花茶,清甜解渴,配搭打边炉,简直一流今次叫咗Prime Grade 安格斯牛肉给无激素西班牙猪肉片餐,虽然系最平𠮶餐,但一啲都唔失礼,肉味香浓👍🏻👍🏻👍🏻火锅配料选择多,除咗一般嘅火锅配料,呢度仲有好多台湾特色配料,例如台湾肠、米血糕、花枝丸等,直程好似返咗台湾。佢仲有任食海鲜,包括圣子,花甲等等,大大粒好鲜甜,仲要系任叫😍😍佢个蟹棒好大条又好味,正👍🏻👍🏻另外,有个必叫食品就系shake shake 地瓜条,佢有四种shake shake 粉选择,今次选择咗紫菜同甘酶味,佢地瓜条份量一啲都唔失礼,地瓜量充足,淡淡地瓜肉,d sh
佢个蟹棒好大条又好味,正👍🏻👍🏻
另外,有个必叫食品就系shake shake 地瓜条,佢有四种shake shake 粉选择,今次选择咗紫菜同甘酶味,佢地瓜条份量一啲都唔失礼,地瓜量充足,淡淡地瓜肉,d shake shake 粉又唔会喧宾夺主,味道啱啱好,必叫👍🏻👍🏻
另外,佢甜品仲有雪糕选择,雪糕系movenpick 😍😍
大家不容错过👍🏻👍🏻
成餐饭好食又抵,诚意推荐👍🏻👍🏻