2024-08-12 1979 浏览
好耐冇食火锅放题啦!今次同朋友嚟到「牛一海鲜锅」的太子新店😍😍餐厅主打无限时火锅放题,可以任食牛肉、猪肉、鸡肉同海鲜!店内环境宽敞,店员服务态度都好nice,值得推介❤️❤️🍲无限七品肉放题 $388/位✨-店员会先送上小食拼盘同刺身,等大家开开胃~~小食拼盘卖相丰富,有炸鸡、黑松露溏心蛋、中华沙律、螺肉、章鱼小丸子等,味道都唔错😋😋刺身都好新鲜,包括有拖罗、带子同碎葱拖罗~拖罗肉质肥美鲜甜,啖啖油脂香!好食!!食完前菜就到火锅啦!汤底方面,我地拣咗「干贝樱花虾🦐」同「中华麻辣2.0🌶」~两款味道浓郁,我就钟意樱花虾汤底多啲🤤🤤肉类方面,可以任食美国顶级Prime牛肋眼、美国谷饲牛、牛五花、日本豚、豚五花、鸡肉等~超多选择!!当中至爱「美国顶级Prime牛肋眼🐮」!牛肉肉质软嫩juicy,重牛味~油脂分布均匀!!除了牛肉,仲有海鲜可以任食🦐!包括原只鲍鱼、原只蚝、活海虾、日本元贝、墨鱼滑等~全部都好鲜甜,我同朋友encore咗好多次👍🏻👍🏻最后就到甜品啦,估唔到佢地有提供日式刨冰🍨!刨冰质感幼滑,抹茶味香浓~里面仲有朱古力脆脆同红豆等配料,口感层次丰富!!另外自助区仲有多款火锅配料、熟食、

🍲无限七品肉放题 $388/位✨
店员会先送上小食拼盘同刺身,等大家开开胃~~

另外自助区仲有多款火锅配料、熟食、小食、饮品、雪糕、沙冰等可以任饮任食,今餐真系超饱肚🤣🤣

🌟P.S. 为庆祝牛一海鲜锅 太子分店正式营业,由8月1日至31日,推出3款会员限定优惠:
1️⃣ 星期一至五午市,免收加一服务费
2️⃣ 晚市惠顾2位人气餐,每位送原只蚝一只