2025-02-21
【台湾养生涮涮锅吃到饱套餐】(SET B) (假日) ($418@1)1️⃣Prime Grade安格斯牛颈脊🥩 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️2️⃣Prime grade 美国安格斯牛肉🥩⭐️⭐️⭐️⭐️3️⃣西班牙伊比利亚黑毛猪🐷⭐️⭐️⭐️⭐️4️⃣西班牙无激素鸡猪肉片🐔⭐️⭐️⭐️呢个套餐包咗以上四款肉,必食推介一定系拣安格斯牛颈脊,首先肉质非常嫩滑,食落牛味十足,基本上渌最多10秒钟已经非常好食,啱啱好,不知不觉食咗好多碟,其实唔钟意食牛嘅话,黑毛猪都系好推介,猪肉非常爽口,猪味都好浓✨佢嘅火锅配料都系好高质素,例如黑松露墨鱼滑、手打三宝丸(墨鱼丸、牛丸、猪肉丸)、花胶、脆肉鲩、鳝、超长蟹柳棒、时令海鲜(今次系大大只沙白)、虾等等,唔系间间都食到👍🏻👍🏻今次嗌咗汤底系麻辣鸭血冻豆腐锅(小辣),汤底唔会好咸好浓味,辣味啱啱好,钟意食辣嘅你可以拣辣到劲啲,鸭血&冻豆腐铺满成个锅,真正做到鸭血自由,超级正🤩佢哋最特别嘅地方系有好多马祖自己制作嘅茶,包你有一款啱口味,而我自己最钟意饮嘅系冷泡桂花乌龙😆而且仲有非常贴心嘅暖饮品,真系饮品都啱晒唔同年龄嘅人😆最正系无限时!约埋班friend入去一齐围住个老烚吓烚吓倾心事非常一流,任坐任食✨
3️⃣西班牙伊比利亚黑毛猪🐷⭐️⭐️⭐️⭐️
4️⃣西班牙无激素鸡猪肉片🐔⭐️⭐️⭐️