2024-08-20
好耐冇去过旺角行街啦行完信和见到对面竟然有好出名嘅木屋烧烤‼️好想试好耐 估唔到香港都开咗😙所以就拉埋朋友一齐入去食!我哋点咗招牌经典配搭二人餐内含以下食品❀香辣毛豆*1份毛豆配啤酒超好享受 酱汁微辣带酸相当开胃 再加咗大蒜调味 超惹味😋❀ 金牌羔羊肉串*5串餐厅嘅金牌羔羊肉串系荣获中国烧烤大赛金奖 每日即切即穿 即场现烤 好少烧烤羊肉系能够保持到有肉汁👍肉味好浓带点孜然味相当新鲜 ❀ 烤鸡脆骨*4 串鸡脆骨唔会干争争 烤到金黄色外皮相当之脆口!内里亦脆卜卜、调味带辣 ❀烤生蚝*2只生蚝好大只‼️肉质饱满一上菜就闻到生蚝嘅鲜味配埋蒜蓉辣椒味道好惹味❀烤土豆片*4串惊喜土豆片 口感好似食紧薯片😋😋仲有好浓郁嘅薯仔香味 ❀ 电白干鱿炒米粉*1份好有镬气嘅米粉😋米粉质感有弹性调味刚刚好不会太咸亦不会太淡❀ 鲜酿大麦皮尔森*1扎啤酒口感系比较清爽 味道偏甜同埋餐厅为确保大家都可以享受到好饮同有新鲜嘅啤酒 啤酒只会存活七天 如果七天都卖唔晒就会报废 不过相信都唔会 因为见每台客人都会叫黎配串烧🤭
我哋点咗招牌经典配搭二人餐内含以下食品
❀香辣毛豆*1份