2023-05-08
🥓🍳🍡高质烧肉定食,仲可以加串烧▫️QR code落单▫️可选饭量▫️桌面有盐、胡椒粉、原味烧肉汁、盐味烧肉汁,韩式辣汁及蒜香酱油☑️渍物, 味噌汤前菜是薄切酸萝卜同牛蒡,容易入口且开胃。味噌汤热辣辣,味道正常。☑️鹿儿岛A4和牛肉眼套餐200g -$188呢个系当店自慢嘅套餐,有和牛仲要$200有找,紧系要试下,佢有一大片薄切嘅鹿儿岛A4和牛,油花都算靓,除左牛,仲有几件朝鲜风咪厚切五花腩同十味鸡上脾肉,全部味道都吾错。除左肉,仲有生菜,菇,粟米同埋两粒车厘茄,都好新鲜,烧完几好味。因为预你当和牛寿喜烧食,所以仲包咗只日本蛋,可以选手日本玉子或黑松露玉子。难得黑松露唔使加钱,紧系要埋,佢就系放左少少黑松露系蛋顶,但最后松露味吾系几出。☑️ 精选牛三食 150g - $88呢款有牛五花,牛板翼,牛舌,吾系食肉兽嘅话,150g都够食,每款都有几片,牛板翼最好食。当然一分钱一分货,冇和牛甘好食啦。🆗鸟皮(岩手县产) - $28虽然系日本鸡皮,烧得都几脆,但$28得一串性价比有啲低。☑️锦爽鸡肉丸(名古屋产)配日本之卵 -$22一串有3粒,鸡肉丸几好味,仲有日本生蛋比你点黎食,我个人觉得唔点蛋会好食啲,食
高质烧肉定食,仲可以加串烧
▫️QR code落单
▫️可选饭量
☑️渍物, 味噌汤
☑️鹿儿岛A4和牛肉眼套餐200g -$188
☑️ 精选牛三食 150g - $88
🆗鸟皮(岩手县产) - $28
虽然系日本鸡皮,烧得都几脆,但$28得一串性价比有啲低。
☑️锦爽鸡肉丸(名古屋产)配日本之卵 -$22
一串有3粒,鸡肉丸几好味,仲有日本生蛋比你点黎食,我个人觉得唔点蛋会好食啲,食到鸡肉味d。
☑️香葱豚肉腩卷-$18
一串2件,薄薄嘅豚肉片包住一大堆翠绿色嘅葱,爽脆浓味。
☑️甜品 - 日式蕨饼
呢个系我最爱嘅日式甜品,有两只味,分别系黄豆粉同抹茶味,每只味一粒,蕨饼好软熟,一d都吾硬,超正!