2022-12-06 41 浏览
听朋友讲朗豪坊有间烧肉店🤤好奇宝宝好奇心发作🤣拉埋男朋友🦭黎一探究竟先🕵🏻‍♂️🕵🏻‍♀️入到餐厅彷佛好似入左间实验室咁🤣四围都好白雪雪 仲有好多试管装饰🧪放题LunchSupreme Set B $298/位 有牛魔王男朋友在场🤣必选哩个牛肉拼盘!有7款牛部位包括牛舌、牛板腱、西冷、牛肩肉、牛仔骨、安格斯一口牛&牛脊肉!牛肉肉质鲜甜🤤有牛味而且油花平均!🦭加上男朋友细心地烧肉 冇烧坏到变苦变㶶🥰我最钟意系牛仔骨同西冷😋口感有嚼劲而且牛味特出🐮男朋友钟意烧海鲜🤣特别钟意烧蚬!仲搞烂gag放假嘅消遣就系“烧蚬”😂😂睇住只蚬慢慢开盖好治愈😌但系小心烧嘅时候蚬壳有机会飞弹☄️我哋仲order左牛油杂菇🍄有个锡纸兜兜住香草牛油同杂菇放上炉烧🤤等香草牛油溶化再捞均杂菇😆真系又香又邪恶呀!我哋仲发现左样创新食法😋就系将香草牛油放啲喺开口嘅蚬度🤤烧多一阵等收汁!蚬肉充满牛油味同鲜味4嘅配搭仲正!🥰除左烧肉外🥩下次要order埋熟食试下先😋见隔离枱嘅韩式铁锅饭同埋泡菜和牛焗面都好吸引!T-able 指数:4.1/5

放题Lunch
Supreme Set B $298/位