2020-05-26 154 浏览
终于食到呢间位于佐敦既👉🏻 响 - Hibiki 日本烧肉👈🏻 次次约都话full 咗🙈 今次我早左3个星期打去book 位,就得左喇‼️..呢到系烧肉放题🍖可以任食2.5个钟。而且选择好多有刺身、海鲜、肉、饮品等等... 其中既酒类超多款,包括红白酒、清酒、梅酒、柚子酒 全部都系任饮架😍 ..讲返野食先💁🏻‍♀️ 一坐低就有”刺身拼盘”包括三文鱼、甜虾、海胆、帆立贝、油甘鱼...款款都好新鲜👍🏻 甜虾食落好鲜甜,海胆味道浓厚,而三文鱼够肥美,之后可以无限追加🙈 唔错㗎➰ “ 龙虾🦞” 超大只而且好多膏,肉质弹牙,正👅..“🥩烧肉拼盘” 系有7款肉: 澳洲和牛西冷、澳洲和牛胸腹、美国牛肋骨、豚肉、骨付鸡肉肠等等,餐厅好贴心咁将名牌放喺肉类旁边,比客人知道肉类名称,方便之后再encore✔️ 个人推介澳洲和牛西冷,油脂分布平均,烧完入口即溶,好有牛味,完全冇得输💯 ..最后就到甜品🍮 有我最爱既 Mövenpick 雪糕🍦一次过食左2盒,特别系Espresso 口味,咖啡味浓,奶味唔重又唔会好甜,救命🆘点解可以咁好食架🤪 其实除咗Mövenpick ,仲有Dryers 、gelato 同其

“ 龙虾🦞” 超大只而且好多膏,肉质弹牙,正👅.

其实除咗Mövenpick ,仲有Dryers 、gelato 同其他蛋糕,俾你选择🙆🏻‍♀️