2021-06-14 800 浏览
星期日去揾食,经过几次都未食过,一于试下店都算大,而且唔算太迫。订左7:30, 入座唔多人大约7成。一直人流都唔算多,食到8点半咁上下已经得返一半人。可能位置唔近住宅或者大路,人流少讲返食物,三个人叫左一个二人餐,有齐汤,蛋,饭,饮品2杯咁,都够顶肚。加多咗个拼盘($3xx) 果款。但上枱已经见有唔少肉,质素份量都唔错!!同大集团完全有得挥二人餐嘅肉,有鸡,猪,同3款牛。仲有其中一款系和牛,好肥美雪花又靓! 呢盘系另加,都抵食!$400唔洗食齐三款和牛,仲有款系精选,入口即熔,一解对日本嘅相思之苦...个鸡好奇怪,奇怪地好食!!!烧到熟晒或者烧好耐佢仲系好滑好好味,调味料都好好唔会太咸或者食完姐口渴! 食物质素十分满意!蛋就正常嘢,料唔多讲完食物讲下员工,员工态度都好,系有时好似好忙咁。清一张枱reset 要三个人搅嚟搅去来来回回。希望分工同管理可以改变下,善用人手。但员工系好有礼嘅,上枱前又会好详细介绍肉系来自边度同咩部份。讲真,一间普通餐厅我哋无,expect呢啲,所以呢方要服务同员工要赞下!要弹嘅有2样,洗手机要去出门口去隔离商场,而家疫情要戴返口罩出入。同埋坐低无得洗手,呢下有
星期日去揾食,经过几次都未食过,一于试下

但上枱已经见有唔少肉,质素份量都唔错!!同大集团完全有得挥

蛋就正常嘢,料唔多

要弹嘅有2样,洗手机要去出门口去隔离商场,而家疫情要戴返口罩出入。同埋坐低无得洗手,呢下有少少唔方便。但先天性因素无法

另一点要弹系抽风好一般。因唔系每个炉都有抽风,相信佢得一个。食完会由头到脚都有烧烤味....如果抽风可以好啲就好。虽然点都会有多少肉味但唔想咁夸张....
除左呢2样,大部份都赞

最后3个人食咗$1,080 完全唔算贵
仲分分钟平过牛角!!
值得一试,会再去