2019-04-14
近排旺角开左间新既日式烧和牛餐厅,咁中意食日本菜既我地,梗系唔好执输走去试下先啦😎 一去到铺头细细,大概坐到十几个人到,餐厅系用自助形式烧烤,用料系九洲直送和牛,价钱相对合理,套餐都几抵食,仲有散叫都系12蚊起~😍😍😌黎到梗系要食下和牛先啦,首先就叫左个和牛二人套餐,当中已经包括7款牛,菜同加左味素既饭,食落都几饱。👍🏻仲好细心有齐A4同A5既西冷同肉眼,比我地感受下唔同既肉质有咩分别,正🤩🤩我地就觉得A5肉眼就最好味,油脂分配平均又不失牛味,如果系再厚切d 咁就真系一流😋😋店员仲推介牛胸爽同三角肋肉,两样前者会比较爽口,有d似食软骨的感觉,后者就会肉质较有咬口,牛味特出d,不妨一试架XD🔹丰和牛二人盛 ($388) 🔸牛胸爽 ($16/片) 🔹三角肋肉 ($25/片) 🔴更多食评,Follow Instagram: Foodmarker.hk
🔹丰和牛二人盛 ($388)
🔸牛胸爽 ($16/片)
🔹三角肋肉 ($25/片)