2020-05-11 268 浏览
烧肉真系无论食几多次都食唔厌架🥰 今次我地就去咗佐敦呢间烧肉店食2.5小时烧肉放题啦🤤 我地拣左8点入座 客人都非常多 想食记得要book位👆🏻一入座 店员会先为你送上龙虾 刺身拼盘同烧肉拼盘先 龙虾系冷盘 大大只仲有膏添 肉质弹牙😋 刺身有三文鱼 鲍鱼 甜虾 带子 油甘鱼同八爪鱼 好丰富又新鲜 鲍鱼用酱汁腌制过几好食架👅 烧肉拼盘有大多数嘅肉类 而且放咗名牌喺上面 等大家可以试清楚边只肉打边只肉 好食再encore 👍🏻 我地一致认为澳洲和牛肉眼 胸腹同西冷系最正架 油脂分布均匀 最有牛味🤤除左烧肉类 佢哋仲有天妇罗 炸物 刺身 串烧 小食 沙律 蔬菜和食等等可以拣 必食推介有烧菠萝 芝士年糕 炸紫芋圆 烧鸡皮串等😋 饮品方面都有唔少选择 啤酒佢哋有hite 有各款纸包茶饮同罐装果汁可乐 仲有清酒梅酒等等 连茶包热茶都有 一应俱全👍🏻 甜品一啲都唔马虎 可以任食Movenpick Fruttato Gelato 同Dreyers甜筒🍦 仲要有好多款口味 保证每个人都食到自己钟意嘅甜品做结尾🌟

一入座 店员会先为你送上龙虾 刺身拼盘同烧肉拼盘先
龙虾系冷盘 大大只仲有膏添 肉质弹牙😋