2024-02-07 116 浏览
冬天要食鸡煲火锅放题,一定会谂起二锅头,佢最好就系鸡煲同火锅用两个唔同汤底,唔会成餐都系𠮶阵味。值得一赞佢个抽风系统好好,冷气又够劲沙田店同旺角尖沙咀一样都好多位,鸡煲可以免费转猪手或牛尾煲,仲系任食!拣咗火焰牛尾煲,炆到好林好入味,仲有玫瑰露酒香。我哋仲加咗个例牌羊腩煲试吓,人多既一人几旧过吓口瘾都几抵另外当然唔少得啤酒汽水任饮、靓肉同海鲜任食、多款火锅配料汤底有得加钱拣鹧鸪汤好特别,每日限量只有20锅,我哋早食饭所以晚市都仲有👍🏻 有半只鹧鸪同大量药材,个汤好清甜唔会太浓鹅肠洗得好干净,带油香但唔会整到个汤油冧冧,安格斯封门柳冇得输,浓香肉味唔太肥。有咁靓嘅汤当然要渌个乌冬,烟烟韧韧,一人一啖啱啱好,再食埋甜品就 perfect 👍🏻

冬天要食鸡煲火锅放题,一定会谂起二锅头,佢最好就系鸡煲火锅用两个唔同汤底,唔会成餐都系𠮶阵味。值得一赞佢个抽风系统好好,冷气又够劲

羊腩煲

另外当然唔少得啤酒汽水任饮、靓肉同海鲜任食、多款火锅配料

安格斯封门柳
羊腩煲