餐厅: 岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (新領域廣場)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
1K
2022-04-26 46 浏览
🐂喜欢食牛扒吗🙋🏻‍♀️我超级挂住🇯🇵大阪黑门巿塲里面个间✅可以自己拣🐂部位😋食几多就切几多100g/200g/300g🔪切好就即刻拎去烧🔥因为啲牛够晒新鲜❤所以食嘅时候只需要✅落啲盐同埋✅黑椒就已经劲好食喇😍❤最近就比我发现到🈶️一间同我之前系大阪食过嘅体验完全一模一样嘅牛扒专门店@ 岩盘牛扒🐂佢哋一样🈶️新鲜唔同牛嘅部位比你即塲选择🐂🈶️牛柳、西冷、牛板腱、肉眼,后腰三角肉、封门柳、日本和牛等等❤将唔同部份嘅牛扒嘅美味推到高峰👍想食番餐价钱🈴️理而又高质嘅牛扒做晚餐❤呢间值得一试呀👍🐂牛扒套餐 $216:我今次拣咗肉眼扒 300g🔥配蒜蓉🧄铁板锁住啲牛肉汁❤加埋新鲜蒜蓉香喷喷👍每张枱都🈶️粉红色海盐同埋胡椒❤跟餐有埋佢地自家制嘅梅汁😋甜甜地超正呀👍加多$30转埋set仲可以拣多三款食物👍我拣咗白饭、味增汤、茉莉茶☕️ 呢个价钱🈶️个质素嘅牛扒系绝对系抵食之选👍

• 肉眼牛扒