2024-07-22 529 浏览
黑椒牛小排:本身对茶记牛扒冇咩期望,通常都系有啲筋/比较难咬/太熟,但呢到块扒真系出奇地高质,冇问我要几成熟自动比左合适既熟度,见中间仲系红红地就知冇过熟,咬落好淋完全冇筋!自己去超市买块扒都差唔多呢个价,但个餐仲包埋沙律/薯条,我自己就拣左沙律,酱汁酸酸甜甜,菜又新鲜,绝对对得住价钱牛肋条蛋包饭:呢个虽然冇块扒咁有惊喜,但蛋包饭个蛋都整得几靓,又有好多红萝卜,个牛肋条有少少干不过见到只色就知好入味,个饭底系有牛肋条既汁唔系净白饭,个饭仲跟埋野饮,加左钱要左个提拉米苏奶茶,超大杯,上面吱左好多cream,融左落奶茶到就变左台式手摇果只奶茶味,建议堂食先嗌呢个废事啲cream融哂食过呢间餐厅几次,今次黎好似多左堂食优惠,同埋好多新menu,下次再黎试新野
黑椒牛小排

牛肋骨蛋包饭