2021-09-30
呢间餐厅装修好靓而且门口既甜品劲吸引,决定试一试! Menu有好多唔同款式可以拣,我地叫咗几款几有特色既,质素都唔错!炸鱿鱼须配韩式泡菜酱炸浆一D都唔厚,鱿鱼须食落烟韧有咬口又唔会咬唔断,热辣辣系的确几惹味。重点系佢既泡菜酱好香口而且唔会太咸,层次感十足!黑胡椒酱烤鸡炒意粉呢个炒得有镬气又唔油,烤鸡好嫩滑又juicy,加上黑椒既比例岩岩好,食落好丰富又够饱肚!龙虾法包龙虾肉满泻哂而且都系新鲜,肉质弹牙。包有烘到脆卜卜,加埋青瓜丝等等既配菜一齐食好fresh又够健康!朱古力脆皮梳乎里呢个系我地嚟既目的之一,因为就咁睇相已经好吸引。落单后侍应好好咁话因为要大约半个钟先整到,所以就帮我地落先。一嚟到其实已经哗到好大声,因为焗到胀卜卜同埋好香蛋味。食落口感轻盈既再加埋佢既朱古力酱一齐食真系好满足!朱古力布朗尼呢个用个热pan上,新鲜整好既布朗尼加上雪糕已经好有层次,仲有埋个热既朱古力酱,一倒落pan好似食紧铁板餐咁炸炸声,食落朱古力味好突出又唔会好甜,夹埋一齐食口感好丰富! 成餐饭都食得好开心同埋满足!
炸鱿鱼须配韩式泡菜酱
黑胡椒酱烤鸡炒意粉