2022-09-25
🌸大角咀餐厅种类真系好多 所以我都几常黎食野 今次黎到呢间韩式cafe 。餐厅天花布满左白纱同花花。餐厅有好多素食 同素食朋友黎都唔怕拣唔啱野食,但作为食肉兽嘅我 当然拣番肉食🍙韩式牛肉饭卷 $55另有素牛肉选择 。饭卷馅料好多,有红萝卜丝,黄瓜。点埋淡麻油食,好香🍖卡邦尼炸鸡 $98有6件同12件拣, 我地拣左比较特别嘅卡邦尼炸鸡。炸鸡脆卜卜,淋上卡邦尼酱,酱汁入面仲有烟肉同洋葱粒,卡邦尼酱食落完全唔觉得漏,而且同炸鸡好夹!🍝韩式海鲜意粉 $72酱汁调味出色,系微辣嘅蕃茄酱味。配料包括虾,蚬、蟹柳 、鱿鱼,配料份量都多。呢个价钱仲要包餐饮,性价比超高!🍿焦糖爆谷拿铁 跟餐+$33卖相非常igable , 咖啡同奶层次明显,顶层铺满焦糖爆谷。加入左焦糖味嘅拿铁唔会太甜,甜度提升嘅咖啡好有韩国感觉
🍙韩式牛肉饭卷 $55
🍖卡邦尼炸鸡 $98