2024-11-27 0 浏览
🍴观塘特色高质西餐厅有格调嘅环境,偏暗灯光,适合情侣庆祝或朋友聚餐🐟Grilled Sea Bass $178Sweet Potatoes, Pumpkin Puree, Salmon Roe好新鲜嘅配搭,第一次食烤鱼系配南瓜酱,意外地夹🙌🏻 鱼肉好脆嫩,鱼皮煎到好香口,咬落去食到鱼油脂喺口中爆发出嚟😻 甜甜南瓜酱中和左油腻感,平衡咗整体嘅味道🍰 Forbidden Lover $68Bailey’s Cheesecake, Wild Berry Sauce, Sake, Orange Ice Cream, Osmanthus fungus清酒及比利酒嘅酒味香浓,芝士蛋糕口感软滑,上层梅酱汁十分酸甜,加上一口冰冻嘅橙味雪糕,感觉好refreshing! 餐厅员工态度友善,而且食物摆盘好有心机😍食物又有质素,十分适合影相及庆祝活动
🍴观塘特色高质西餐厅

有格调嘅环境,偏暗灯光,适合情侣庆祝或朋友聚餐

🐟Grilled Sea Bass $178

🍰 Forbidden Lover $68