2023-03-01
120分钟任食高质A4和牛&海鲜❣️生日食好D~睇中左间平日都高人气既烧肉店🔥我哋拣咗A4日本和牛放题,和牛级数嘅有四款,日本A4熊本和牛肉眼、日本A4熊本和牛肩胛、美国SRF极黑和牛三角肉&澳洲M5和牛肩胛~Prime等级数牛都有10款拣👍🏻A4和牛脂肪多,每边轻轻烧,和牛香气扑鼻而来,入口即溶加上浓郁牛味同肉汁!食完一块会继续想食下一块🤤另外Prime牛、豚肉、鸡肉、羊肉及海鲜都新鲜无雪味,绝对唔系求其交货比人😏最惊喜系有甲罗烧任食😎好钟意食甲罗烧,平时都会捞饭食,但宜家任食可以直接食多几只🤪120分钟任食和牛任饮酒🍻~环境舒服可以慢慢食倾下计,真系几开心🥳呢度上菜唔会漏单,职员都好勤力同Nice❣️另外仲有好多款套餐可以选择,最平嘅烧肉套餐$48已经食到!难怪咁多人帮衬😎