2023-11-20
💡高质甜品店之前试过豆乳狂人的饮品觉得好好饮,份量又多,价钱又唔贵,性价比高。今次终于系黄大仙开左分店,同朋友行完街,即刻买黎试上先,回味一下。🍽鲜芋泥豆乳半瓶饮品都是鲜芋泥,层次感好靓,分开两层,芋泥味好香, 饮落绵密清甜,也不会太甜。🍽和风白玉呢个系我美味之选,入面有芋圆、地瓜圆同埋紫薯圆,份量有好多,而且仲好烟韧,好有咬口。而豆腐花豆味香浓,仲好滑身。🍽西瓜豆乳🍉呢款系夏日系列嘅新品,西瓜味道清甜,混合左幼滑嘅豆花同有咬口嘅大粒西米露,感觉好清新。🍽黑糖3.6牛乳桃胶满满的桃胶,食落又唔会太甜。而且加入左3.6牛乳,令到更加幼滑,系滋润养颜之选🥰🍽狂人栥饭粢饭入面有好多料,有肉松、蛋、榨菜及油炸鬼!粢饭口感好实质、食落咸咸香香,味道层次丰富。
🍽鲜芋泥豆乳
🍽和风白玉