2023-06-07 17 浏览
🫰🏻日本生蚝日本既生蚝真系唔同啲,又大只又肥美,海水味唔重,反而好creamy,好香甜,好滑身,仲有啲明太子系度点缀,真系好出色呀!🤞🏻烧免治鸡肉棒(月见)免治鸡肉棒做得好好,鸡肉肉质好腍,口感好好,鸡棒本身已经烧到焦香,再点埋有流心蛋既酱油,味道更浓香,唔会太咸,岩岩好!✌🏻串烧我地试佐芫荽豚肉卷,露笋豚肉卷,鸡皮同鸡全翼,芫荽豚肉卷味道好浓,劲重芫荽味,串烧入面包住满满既芫茜,好丰富;露笋豚肉卷同样有肉质好好既豚肉,烧得焦香无比,入面既露荀都只系岩岩熟,好嫩,成个配搭都好好;鸡皮道烧到劲脆卜卜,脆到好似食紧薯片咁,又唔会油林林;鸡全翼就够晒大只,皮脆肉嫩,好味呀!🤟🏻椒盐左口鱼边一个整得好好既左口鱼裙边呀,裙边好嫩好滑,表面充满椒盐非常之香,惹味无比呀!
🫰🏻日本生蚝
🤞🏻烧免治鸡肉棒(月见)
✌🏻串烧
🤟🏻椒盐左口鱼边