2021-04-12
同朋友喺石门附近踩完单车之后就去左附近既京瑞广场觅食,见到呢间有海鲜食,好吸引,就冲左入去食。🤤职员服务超好,而且环境方面都好舒服,抵赞!👍我同朋友太饿既关系,就每人叫左一个餐黎食,份量超多,而且食材用得高质,虽然平均每人食左$330,但我觉得物超所值,又饱又食到好野。🥰火锅海鲜套餐 ($298)呢个海鲜套餐真系超级超级丰富,有龙虾、肉蟹、草虾、鲍鱼、沙白、青口、 大元贝,仲有安格斯牛同顶级黑豚猪梅肉。🤩D海鲜真系不得了,我觉得系完全无得弹。龙虾啖啖肉又滑嫩嫩,其他一食都知用料高质,真系好惊喜。🤤个牛同猪都好食,但我觉得佢个猪好有惊喜,油脂比例做得好好,食落有种入口即溶既感觉,但佢又绝对唔系肥。呢个真系一定要食,好少出街食猪肉食到哗一声!👍我哋拣咗个汤底系走地鲜鸡汤,好香好够味,小小浓唔会淡,岩晒我地口味!😆寿喜烧套餐 ($238)虽然呢个系无海鲜餐咁丰富,但有得烧d肉食又系好爽!最紧要烧完再捞蛋汁食,正到不得了!😋D牛肉都系一样咁靓仔,纹靓,食落又系好爽好易入口,用料真系好!另外,佢用既烧汁都好香!🥰烧完之后职员就系会加d鱼汤去俾我地碌熟d菜。个鱼汤系无鸡汤咁浓味,但感觉好清新同鲜甜
火锅海鲜套餐 ($298)
寿喜烧套餐 ($238)
虽然呢个系无海鲜餐咁丰富,但有得烧d肉食又系好爽!最紧要烧完再捞蛋汁食,正到不得了!😋D牛肉都系一样咁靓仔,纹靓,食落又系好爽好易入口,用料真系好!另外,佢用既烧汁都好香!🥰烧完之后职员就系会加d鱼汤去俾我地碌熟d菜。个鱼汤系无鸡汤咁浓味,但感觉好清新同鲜甜,都正。😛
另外我地叫左2杯饮品。
水蜜桃味乳酪梳打饮品 ($32)
大柠乐($32)
2杯都不错,最主要系食火㶽有饮品解下渴。佢都有碑酒卖,但因为第二日要番工,就废事饮了🤣
最后!!!每个餐仲会跟一个movenpick雪糕!!有云呢拿/士多啤梨/朱古力味拣,虽然选择唔多,但系有movenpick雪糕食真系好加分。😍😍