2024-06-13
🌕火炙寿司五味🍣挪威三文鱼寿司五味🍣寿司大大件,而且好新鲜👍🏻每一件都好好食😋火炙寿司上有甜甜嘅酱汁,提升咗寿司嘅味道,而三文鱼寿司五味每一款都各有特色💕🌕串烧🍢(鸡肝、鸡心、鸡肾、鸡腿肉串豚肉荔枝卷串、烧青椒仔、牛油烧粟米)选择太多睇到我哋花多眼乱😊 串烧全部都系即叫即烧,烧得啱啱好,酱汁甜甜地亦有焦香味,而内脏类嘅亦都唔会有腥味,处理得好好👍🏻如果同一班好朋友一边饮返杯一边食串烧又系另一种风味🌕厨师发板:马友一夜干🐟我哋第一次食一夜干😆肉质鲜美,亦有少少咸香,完全保留到马友嘅鲜味,而且烧到个皮脆卜卜添。店家另外附上柚子酱汁,都好夹亦可减低油腻感🌕汁烧鱿鱼筒🦑鱿鱼筒好大只,烧啱啱好,口感弹牙爽口,而且同烧汁好夹,好味🌕三文鱼烧饭团🍙饭团烧到脆卜卜,整个饭团都裹满酱油,烧到金黄色,有焦香配埋三文鱼真系好满足😌甜品:黑糖味和果子&蕨饼🍑原熟水蜜桃汽水/🍈静冈蜜瓜汽水
🌕串烧🍢(鸡肝、鸡心、鸡肾、鸡腿肉串
豚肉荔枝卷串、烧青椒仔、牛油烧粟米)
🌕厨师发板:马友一夜干🐟
🌕汁烧鱿鱼筒🦑
鱿鱼筒好大只,烧啱啱好,口感弹牙爽口,而且同烧汁好夹,好味
🌕三文鱼烧饭团🍙
甜品:黑糖味和果子&蕨饼