2021-09-28 517 浏览
Golem Craft Beer (沙田)沙田石门京瑞广场二期地下G07号舖石门呢个地方一向多野食,由于我好想食pizza🍕既关系就选择左呢间餐厅。其实我哋之前已经嚟过呢度饮嘢,但系就无系度食过嘢,呢间餐厅好适合三五知己倾计饮野,平日星期一至五都有Happy Hour 买一送一优惠,仲要室内有个区域比客人食shisha,岩哂我呢个又怕热但又喜爱shisha 既人🍕蕃茄罗勒水牛芝士薄饼 ($78)本身黎到系想order千岛海鲜薄饼,但可惜今日已经售罄,所以最后叫咗呢个蕃茄罗勒需由芝士薄饼,都完全满足左我想食pizza呢个愿望。薄饼个批略嫌稍厚,但overall成个配料加埋芝士既浓郁程度非常配合,只系用咗5分钟就将成个Pizza迅速K.O.🍝大虾喇沙意粉 ($78)意粉时间控制得好好,食落好弹口,喇沙味道浓郁,美中不足系成个意粉个底有少少油腻整体环境💭💭💭💭好味道:🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳服务态度🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻性价比:🧐🧐🧐🧐🧐回头基率💫💫💫💫💫
Golem Craft Beer (沙田)
沙田石门京瑞广场二期地下G07号舖

🍕蕃茄罗勒水牛芝士薄饼 ($78)

🍝大虾喇沙意粉 ($78)

整体环境💭💭💭💭
好味道:🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳