2024-06-14 172 浏览
今次我哋嚟到呢间富宝会所私房菜,嚟品尝下佢哋嘅招牌菜式——花雕蛋白蒸花蟹同韭黄滑蛋炒虾仁。🍴花雕蛋白蒸花蟹🦀呢个菜式都比较特别,平时都唔算多食到。酒味都几浓郁,一上菜嘅时候已经闻到🫨配合嫩滑嘅蛋白,将花蟹嘅鲜甜味道带出嚟🥰蟹肉鲜嫩多汁,啖啖肉!但系!提提大家,呢度嘅海鲜最好提前预订,保证新鲜同埋一定有得食呀嘛🫶🏻🍴韭黄滑蛋炒虾仁🦐呢道菜睇落简单,但系味道绝对唔简单😼蛋炒得非常滑😍,加上韭黄嘅清香同爽脆嘅虾仁🦐👍🏻虾仁鲜甜弹牙,配埋滑蛋同韭黄,真系一个完美嘅组合😽富宝会所唔单止有各式各样嘅食物🥘,仲有齐麻雀🀄️台俾大家娱乐🫶🏻食完饭可以打下麻雀🀄️真系一流享受😋如果有咩特别嘅讯息想展示嘅话,仲可以联络餐厅🍴,将你嘅自订语句展示喺佢哋嘅大型屏幕上面,真系好贴心😻🫶🏻整体嚟讲,富宝会所私房菜真系一个唔错嘅选择,👻无论你系想嚟食饭定打麻雀,呢度都可以满足你嘅需求😈性价比:8/10好食程度😋:8/10回头指数💓:8/10 📍九龙城侯王道28号一至2楼#九龙城 #私房菜 #会所 #粤菜 #富宝会所私房菜 #美食寻宝 #九龙城美食 #美食推荐 #香港美食 #私房菜推荐 #潮州菜 #粤菜 #侯王道28号

🍴花雕蛋白蒸花蟹🦀

🍴韭黄滑蛋炒虾仁🦐