2024-06-06
1964 浏览
权八居酒屋 (北京道一号)🌆✨高质精致居酒屋 - 饱览维港海景✨🌆💠💠💠💠💠💠💠💠朋友知我钟意食日本野,所以特登book左呢度同我庆祝生日~🎂我地8点左右先入座,依然座无虚席,我地问会唔会有得坐窗口位,staff就示意可以等一阵,客人离座帮我地转过去~服务态度super nice🥰🫶🏽由于我地第一次黎,staff都要细心咁介绍餐牌同餐厅优惠,好贴心!🩷我地一人叫左一杯野饮~💠Yuzu Mojito ($108)💠Fuji Mountain ($108)💠二人前既【权八夏日祭厨师精选晚宴】 ($1280pp)做紧买一送一~ total 有8道菜😋💠前菜 - 熊本彩虹番茄士多啤梨沙律💠刺身 - 吞拿鱼腩、真鲷、鲽鱼薄切、帆立贝、甜虾💠煮物 - 矶煮鲍鱼伴大根💠炭烧 - 宫崎一口和牛伴福冈青椒💠天妇罗 - 车海老、沙鲮鱼、季节野菜3款💠寿司 - 烟熏鲣鱼、油甘鱼、海胆、香葱吞拿鱼腩卷💠吸物 - 有明海苔天草大王鸡汤💠甘味 - 十胜红豆绿茶雪糕最中饼所有食物都好新鲜,而且好有质素!虽然每道菜分量比较少,但倾住计食,到最尾都好饱~😋🚗不过如果系揸车黎,建议泊对面海港城~因为呢度食饭无泊车优惠~不
🌆✨高质精致居酒屋 - 饱览维港海景✨🌆
💠💠💠💠💠💠💠💠
我地一人叫左一杯野饮~
💠Yuzu Mojito ($108)
💠Fuji Mountain ($108)
💠二人前既【权八夏日祭厨师精选晚宴】 ($1280pp)
做紧买一送一~ total 有8道菜😋
💠前菜 - 熊本彩虹番茄士多啤梨沙律
💠刺身 - 吞拿鱼腩、真鲷、鲽鱼薄切、帆立贝、甜虾
💠煮物 - 矶煮鲍鱼伴大根
💠炭烧 - 宫崎一口和牛伴福冈青椒
💠天妇罗 - 车海老、沙鲮鱼、季节野菜3款
💠寿司 - 烟熏鲣鱼、油甘鱼、海胆、香葱吞拿鱼腩卷
💠吸物 - 有明海苔天草大王鸡汤
💠甘味 - 十胜红豆绿茶雪糕最中饼
🚗不过如果系揸车黎,建议泊对面海港城~因为呢度食饭无泊车优惠~不过我地当日黎落大雨,所以我地都照泊北京道一号停车场~系方便好多~
餐厅环境:🩵🩵🩵🩵🩵/5
服务质素:🌸🌸🌸🌸🌸/5