餐厅: 海饌 - 海鮮牛扒餐廳 (Fashion Walk)
资讯:

平时比较少行入Fashion Walk揾野食行入少少都发现有几间高质又精致既餐厅呢间餐厅价钱合理 份量够多而且食物质素唔错最紧要系坐得几舒服 好适合聚餐👌📍鸡翼拼盘 HKD115有两只味分别系咸蛋黄鸡翼同香辣蘑菇鸡翼两款都炸到几酥脆 味道好浓郁😋咸蛋黄鸡翼好入味但又唔会过咸香辣蘑菇鸡翼有惊喜 食到有xo酱虾米既味道📍忌廉蘑菇浓汤配蒜蓉包 HKD95非常Creamy既蘑菇汤🥣每一啖都食到蘑菇粒粒好好饮🍄‍🟫蒜蓉包焗到好脆 上碟仲热辣辣点埋个蘑菇汤食好满足🫶🏻📍凯撒沙律🥗 HKD115非常大碟 系我食过最好味既凯撒沙律💗生菜够新鲜爽脆 食到菜本身既甜味凯撒酱捞得好匀循 配搭芝士🧀碎烟肉碎 面包粒味道好清新又带点咸咸香香 必嗌!!📍香草烧羊扒🥩 HKD388卖相好靓 呢个系二人份量先食得晒🤓用茴香烧到一上碟就闻到好香茴香味🍃完全闻唔到羊扒本身既骚味羊扒烧到外皮外脆肉嫩 简单用刀叉轻松就切开羊肉
平时比较少行入Fashion Walk揾野食

📍凯撒沙律🥗 HKD115
非常大碟 系我食过最好味既凯撒沙律💗
生菜够新鲜爽脆 食到菜本身既甜味
凯撒酱捞得好匀循 配搭芝士🧀碎烟肉碎 面包粒
味道好清新又带点咸咸香香 必嗌!!

📍香草烧羊扒🥩 HKD388
卖相好靓 呢个系二人份量先食得晒🤓