夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2024-03-14 110 浏览
最近识咗一位新朋友😎同佢倾计既话题之中,想食好d好食既,可以倾计又可以打卡,咁我就帮佢揾到呢度😏全部都好有豪华感同高级感,入面好有feel,初步睇就无介绍错,呢度既料理大部份都好吸引又想试,现在就系食创意厨师料理既一人前😉全部都好有心思😍😗厨师发办铁板一道(蛏子皇)😗😋其实好想讲,呢度既料理系睇得又食得,就咁睇个盘都好靓,呢条蛏子皇好大条,入面肉质好靓,好新鲜😗极上和牛炒饭还有龙虾汤😗😋想讲埋和牛炒饭劲好食,佢既温度做得刚好,和牛味劲香,呢种味道系出面好难食到,系炒得好香,一啖炒饭再加和牛,好食到飞起,仲有龙虾汤,做得又系刚刚好,只系有龙虾既味,愈饮愈爱😗蓝莓慕丝配日本士多啤梨😗呢一盘都算系甜品来,好精致好靓,唔单止靓,仲系好好食,日本士多啤梨好食到不得了,蓝莓又系好甜😋😗宫崎和牛肉眼的关西风寿喜烧,日本野菜盛合😗呢份日式料理都好好食,一盘接一盘,愈食愈有惊喜,佢既牛肉好嫩滑,仲有温泉蛋,温泉蛋好滑溜,疏菜都好有味道,系得既😋
😗厨师发办铁板一道(蛏子皇)😗
😗极上和牛炒饭还有龙虾汤😗
😗蓝莓慕丝配日本士多啤梨😗
😗宫崎和牛肉眼的关西风寿喜烧,日本野菜盛合😗