2021-12-27 35 浏览
之前系社交平台见到有人介绍,见圣诞节呢间唔洗点排队,外表又装修得日式,试下先虽然坐位之间有点迫夹,但有日式居酒屋嘅感觉薄烧牛肉沙律配和风汁 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好有去日本感觉既沙律,牛肉份量唔少,厚度岩岩好,好嫩,夹埋酸酸地既和风汁,好味味噌蟹羔 ⭐️⭐️⭐️⭐️蟹膏寿司唔系好多做得好食,唔靓会好干同臭臭地,但呢间好好味,价钱都适中三色北海丼 ⭐️⭐️⭐️⭐️本身三色北海丼系三文鱼、鲷鱼同埋甜虾,但男朋友唔食虾既关系,师傅帮手转左带子全部都好新鲜都厚切,鱼生💯分,系个饭有少少烂,因为系醋饭,不过饭各有各喜好丰盛寿司盛盒 12件 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好吸引~~用料好靓、好足,饭细细旧鱼生大大旧,有北寄贝、带子、蟹肉、海胆、鳗鱼、玻璃虾、三文鱼、吞拿鱼腩、鲷鱼...🍣,海胆同吞拿鱼腩不得了~海胆好甜又creamy,吞拿鱼腩油脂十足,💯推介绝对有下次🥰
虽然坐位之间有点迫夹,但有日式居酒屋嘅感觉

薄烧牛肉沙律配和风汁 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

薄烧牛肉沙律配和风汁

味噌蟹羔 ⭐️⭐️⭐️⭐️

味噌蟹羔

三色北海丼 ⭐️⭐️⭐️⭐️

三色北海丼

丰盛寿司盛盒 12件 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
丰盛寿司盛盒(12贯)

绝对有下次🥰
2021-12-25
薄烧牛肉沙律配和风汁
味噌蟹羔
三色北海丼
丰盛寿司盛盒(12贯)
  • 丰盛寿司盛合(12贯)