2019-08-31 237 浏览
Cwb有好多出色嘅餐厅,我最钟意喺openrice睇下有咩好食!仔仔见到餐厅有panda 🐼包包就话要食,所以我地就嚟左台风点心!Lee Garden One本身已经感觉高级又宁静,喺入面嘅餐厅用餐应该都会比较轻松同无咁嘈吵☺️熊猫包包其实系芝麻包,入面系流心芝麻,芝麻味好香👍🏻台风虾饺上面有啲金粉装饰,感觉高级又特别!虾肉弹牙,真系皮薄馅靓😋烧卖系老公最爱!佢话同样出色😁椒盐豆腐同椒盐鱿鱼都系我好钟意食嘅野!本人最喜欢就系煎炸野😆炸得香口,而且炒得十分入味!粟米鱼块比较淋身,略嫌太多sauce!西兰花炒带子同样出色!带子份量都算多👍🏻我地仲叫左个瑶柱蟹肉蛋白炒饭,不过唔记得影相🙈 但我觉得全餐最好味就系个炒饭!蟹肉份量好多,绝无欺场!仔仔食左一大碗👍🏻👍🏻👍🏻地方坐得舒服,好适合钟意安静嘅朋友☺️

Panda芝麻包

熊猫包包其实系芝麻包,入面系流心芝麻,芝麻味好香👍🏻

台风虾饺

烧卖系老公最爱!佢话同样出色😁

椒盐豆腐
椒盐鱿鱼

粟米鱼块

粟米鱼块比较淋身,略嫌太多sauce!

西兰花炒带子

西兰花炒带子同样出色!带子份量都算多👍🏻

地方坐得舒服,好适合钟意安静嘅朋友☺️
2019-08-31
Panda芝麻包